Η υποβολή των εργασιών πραγματοποιείται σε δύο στάδια
  Στάδιο 1
Εδώ καλείστε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία της εργασίας που σκοπεύετε να αποστείλετε. Συνολικά απαιτείτε να συμπληρώσετε 8 πεδία. τα οποία φαίνονται στην πρακάτω φωτογραφία.
1) Συμπληρώνετε το όνομά σας
2) Συμπληρώνετε το επώνυμό σας
3) Συμπληρώνετε τον Αριθμό Ειδικού Μητρώου σας
4) Συμπληρώνετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
5) Συμπληρώνετε το κατάλληλο έτος
6) Επιλέγετε το μάθημα για το οποίο επιθυμείτε να αποστείλετε την εργασία σας
7) Επιλέγετε τον αντίστοιχο αριθμό της άσκησης
8) Επιλέγετε το είδος του αρχείου που θα αποστείλετε (pdf, doc, xls, docx ή xlsx)
Αφού συμπληρώσετε σωστά τα παραπάνω πεδία, προχωρείστε στο επόμενο στάδιο, πατώντας πάνω στο κουμπί
   
  Στάδιο 2
Στο δεύτερο (και τελικό) στάδιο καλέιστε να επιλέξετε την εργασία σας. Η επιλογή γίνεται από το αντίστοιχο πεδίο, όπως αυτό φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία

Ακριβώς πάνω απο το συγκεκριμένο πεδίο, σας εμφανίζεται με κόκκινα γράμματα η ακριβής ονομασία του αρχείου που πρέπει να επιλέξετε. Εαν έχετε ονομάσει με οποιονδήποτε διαφορετικό όνομα από το προτεινόμενο το αρχείο της εργασίας σας, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΤΕ (χρησιμοποιώντας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Λατινικούς χαρακτήρες και όχι Ελληνικούς) διότι διαφορετικά δεν θα αποσταλεί.
Το όνομα του αρχείου, σας δίνεται στην απλή του μορφή ΧΩΡΙΣ την αντίστοιχη κατάληξή του (.doc εάν είναι έγγραφο Microsoft Word, .pdf εάν είναι έγγραφο Adobe Acrobat, .xls εάν πρόκειται για αρχείο Microsoft Excel, .docx εάν είναι έγγραφο Microsoft Word 2007 και .xlsx εάν πρόκειται για έγγραφο Microsoft Excel 2007).
Το μέγεθος του αρχείου που θα αποστείλετε θα πρέπει να είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ απο 2ΜΒ.
Πατήστε το κουμπί "Browse" ("Αναζήτηση") και επιλέξετε το αρχείο σας.
Προσοχή, ενδέχεται να μην δείτε την κατάληξή του (.doc, .pdf, .xls, .docx, .xlsx) εάν στον υπολογιστή σας έχετε επιλέξει να αποκρύπτονται οι καταλήξεις των αρχείων.
Αφού επιλέξετε το σωστό αρχείο, πατήστε το κουμπί "Αποστολή Αρχείου" και εαν έχετε κάνει όλη την διαδικασία σωστά θα μεταφερθείτε σε σελίδα που θα επικυρώνει την αποστολή σας, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθείτε και με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει προηγουμένως (Στάδιο 1, πεδίο 4).

Εάν κάνατε οποιοδήποτε λάθος (είτε γιατί ονομάσατε λάθος το αρχείο, είτε γιατί το αρχείο που προσπαθείτε να αποστείλετε υπάρχει ήδη στον server από παλαιότερη προσπάθειά σας, είτε γιατί το μέγεθος του αρχείου σας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο 2ΜΒ), θα ενημερωθείτε με το αντίστοιχο μήνυμα και θα χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία.

   
Καλή επιτυχία